KRISTÁLYTÁNC

LÉPJ BE A KRISTÁLYOS HARMÓNIÁBA

 

 

Energiaszint emelés

3 alkalmas kezelés csomag

 

 

Bármilyen helyzeten csak úgy tudunk változtatni, ha megváltoztatjuk a tudatossági szintünket, magasabbra emeljük rezgésünket, mint amikor kialakult a szituáció. A legtöbb esetben előbb-utóbb kiutat találunk, megoldjuk a problémát, de ez jelentős idő és energia ráfordítással jár. Külső segítséggel azonban ez a folyamat lerövidíthető és megkönnyíthető, így több erővel , új szemlélettel élhetjük az életet tovább.

Az aurából kitisztítva és elengedve a blokkokat, az akadályozó mintákat egy magasabb rezgésformába egy új tudatossági állapotba tudsz könnyedén kerülni. Tapasztalatom szerint az energiagyógyászat beleértve a kristályterápiát is akkor a leghatékonyabb, ha a kezelés három egymást követő alkalommal történik legalább egy hetet hagyva a két alkalom között.

Ebben a folyamatban segítelek egy konkrét nehézséged megoldása érdekében illetve érzelmileg és mentálisan felkészítelek egy előtted álló komoly kihívással kapcsolatban.

Három alkalommal fogunk együtt dolgozni (90 perces találkozók) a 4-6 hetes időszak alatt.

A kezelés ideje 90 perc

 

t
 

Mi történik a találkozók során?

 

Az ismerkedést kötetlen beszélgetéssel kezdjük a jelen helyzetről majd egyeztetjük, hogy mi a cél, hova szeretnél eljutni, min szeretnél változtatni, hogyan akarod magad érezni.

Azután a gyógyító kezelés során meditatív, pihentető állapotba vezetlek és feltérképezem az energia meződet, a csakrák, mint energiaközpontok állapotát. A legjobb eredmény érdekében intuitíven alkalmazok kristályokat, kristályeszenciákat az égi támogatás mellett a blokkok tisztításához, a finomenergetikai mező és a csakrák feltöltéséhez és egyensúlyozásához. Ily módon a teljes test gyógyul, mind fizikai, érzelmi és mentális szinten is.

Az adott szituációtól függően felszínre kerülhetnek a jelen helyzetet befolyásoló körülmények például az érzelmi sérülést vagy önkorlátozó gondolati mintát előidéző korábbi események a gyermekkorból. A folyamat során segítelek a megértésben, megbocsájtásban és a teljes elengedésben, majd pozitív megerősítésekkel zárjuk a folyamatot.

 

t
 

Mikor válaszd az energiaszint emelés folyamatot?

 

  •  Ha az energiaszinted alacsony, kimerült vagy stresszes vagy
  • Állandó fáradtság, alvászavar esetén
  • Hirtelen változás a munkában (átszervezés, munkahely elvesztése)
  • Több munkahelyen/pozicióban nézeteltérés a kollégákkal, főnökökkel
  • Életviteli válság vagy nehéz idők esetén (válás, kapcsolati nehézség, szerettünk elvesztése)
  • Betegségből való felépüléshez, műtét után
  • Emberpróbáló időszakban, amikor rengeteg feladat nehezedik rád és szükséges helytállni (munkahelyi vagy családon belüli stressz)
  • Előtted álló esküvőre való felkészüléskor, hogy a legörömtelibb nap legyen életedben
  • Új párkapcsolat elején a félelmek oldásához
  • Spirituális fejlődéshez

 

A terápia előnyei: 

 

  • energiaszintTesti komfortérzet, feszültség és fájdalom megszűnése
  • Szabad energiáramlás a testben a csakrák összerendezettsége által
  • Harmónia és jól-lét érzése
  • Középpontod nyugalmából könnyebben veszed az akadályokat
  • A problémák mögött húzódó mélyebb okokat megérted
  • Nyugodt elme és világos gondolatok a továbblépéshez
  • Mélyebb alvás, nyugalom és egyensúly
  • Frissesség, megnövekedett vitalitás
  • A változással járó aggodalmaskodás oldódik, elkezded a dolgok pozitív oldalát látni

 

+
Bőségcsere

 

 

A kezelés nem elérhető.

 

Több információra van szükséged?

Hívj vagy írj, hogy egyeztessünk egy 15 perces konzultációt!

 

Klienseim mondták

 

„Számomra a kezelés egy fantasztikus utazás volt a kristályok segítségével, önmagam rejtett mélységeibe. Felemelő érzés megtapasztalni a kristályok erejét és azt, ahogyan segítenek kapcsolatot teremteni valódi önmagammal és segítőimmel. Segítenek rámutatni és feloldani a blokkokat, félelmeket, amelyek elzárnak attól, hogy a saját utamat járjam, és a vágyaimat kövessem. Erővel töltenek fel és új lendületet adnak. Kellemes „lebegés” és megpihenés egy olyan birodalomban, ahol a lelkem otthon érzi magát és képes erőt meríteni.

Szívből ajánlom mindenkinek.” – Csilla

„Mind a három alkalom erős hatással járt, az első kettő erősebb fizikai érzetekkel és több vizuális jellegű képpel (színek, képek), az utolsó pedig egy könnyedebb, főleg béke- és nyugalomérzeten alapuló benyomással járt.

A kövek hatását a leginkább a 3. Szem csakrán éreztem, ott mind a három alkalommal erős zsiborgást váltott ki a kristály. Nagyon érdekes volt az az érzet, amikor testem teljes tudatában voltam, valahogy mégis mintha elhagytam volna a földi porhüvelyem. Mindegyik kezelés feltöltött, derűs, vidám, nyugodt, relaxált állapotban távoztam, ami tartott is pár napig. Nagyon tetszett a kezelés, örülök, hogy kipróbáltam. ” M.E.

Gyere és töltődj fel

pozitív energiával

Csiszold a Benned élő kristályt!

  • Töltsd fel magad pozitív energiával! 99% 99%

LÉLEKTERAPEUTA

Csiszold a benned élő csodálatos kristályt, ragyogjon a fényed!

KRISTÁLYTERAPEUTA

Serkentem a szervezet öngyógyító folyamatait fokozva az energiaszinteket

KRISTÁLYÉKSZER KÉSZÍTÉS

A kristályok ékszer formájában hatással vannak éteri, szellemi és érzelmi testünkre.

ENERGIAGYÓGYÁSZAT

A rezgésszint emelkedésével gyökeres átalakulás történik fizikai, lelki és mentális állapotunkban általános jól-létet teremtve.

Andreas' Biography

Andrea walks both the practical daily life and spiritual realm with ease and confidence. She began her spiritual journey 15 years ago and has experienced a deep transformation through spiritual healing work. She has learned different energy healing techniques and modalities from internationally acclaimed masters like Hazel Raven, Dr. Nicholas Demetry and Naisha Ahsian.

She earned Masters in Chemical Engineering and has worked as a quality and food safety management expert in the food industry.

Andrea is dedicated to help women to overcome their struggles, bring difficult life situations to balance and to thrive. She assists them on their path to find their inner light and grow into their full potential through private/group programs and workshops. Andrea is certified Etherikos Resilience ProcessTM (ERP) and Crystal Therapy practitioner.

Andrea works with crystals in many forms and her passion is to turn them into beautiful soul healing jewelry. Her latest exploration is essential oils and their multifunctional use. She is excited to transpose the love and light of crystals internationally.

 

Share This