Az év első napján különös izgalommal vágytam arra, hogy betekintést nyerjek 2014 során várható energiákba.

Különleges módon léptünk be az új évbe 2014-be hiszen január elsején az Újhold ereje is támogatja az évkezdést.  Ebben az időszakban összegezzük az elmúlt év eseményeit, örömeit,bánatait, sikereket és megfogalmazzuk az új év céljait, mit szeretnénk elérni, miben szeretnénk változni. Lehet, hogy már látunk olyan feladatokat, melyek komoly kihívást jelentenek számunkra, de a legtöbb előttünk álló esemény még rejtve van.  Épp ezért a legtöbben szeretnék bepillantani egy varázsgömbbe, hogy egyfajta útmutatást kapjunk, segítséget a változáshoz.

A korábbi években a Tarothoz fordultam éves kirakást készítve, azonban most azt éreztem, hogy valami teljesen más minőségű orákulum vezetésére kell hagyatkoznom. Így esett a választás – nem meglepő módon – a Kristály Felettes Énekre, Michael Eastwood: Crystal Oversoul Attunements kártyájára.

Nem személyes útmutatót kértem a Kristály Énektől, hanem olyant, amiből mindannyian akik a kristályokkal kapcsolatban vagyunk, együtt dolgozunk és fejlődünk, kapcsolódni tudjunk az általuk létrejövő erőtérhez.

A 2014 év egyes hónapjainak feltérképezéséhez egy-egy kártyát választottam, valamint egy tizeharmadik kristály energiát is, amely az év fő témája és egyben összekötő kapocs is. Azután mandalába rendeztem a Kristály Felettes Én kártyákat 12 hegyikristály csúccsal és a kártya kristályaival. Fogadd szeretettel.

A 13 kristály hónap szerinti sorrendben:

1. Anhidrid (angelit), 2. Ajoit, 3. Szugilit, 4. Herkimer gyémánt, 5. Tanzanit, 6. Zafír, 7. Gránát, 8. Dioptáz, 9. Malachit, 10. Zöld turmalin, 11. Hematit, 12. Moldavit, +1 Lápisz lazuli

 

Az egyes kristályok üzenete a kapcsolódó csakrával (a kártyához tartozó könyben megadottak szerint):

1. Anhidrid (angelit) – A magányosság gyógyítása

Az angelit emlékeztet arra, hogy nem vagyunk egyedül, kapcsolatban vagyunk a mindenséggel és összeköt az isteni szív ölelése.

Csakra: korona

Ajoite

Forrás: yourultimateresource.com

2. Ajoit – Emlékezés

Az ajoit emlékeztet az ősi Lemúriai fényekre és segít aktíválni az eredeti isteni tervünket.

Csakra: kilencedik

3. Szugilit – Egyensúly

A szugilit emlékeztet, hogy multidimenzionális lény vagy. Azt üzeni: legyél itt, a világnak szüksége van arra, hogy kiterjeszd szárnyaid .

Csakra: harmadik szem

4. Herkimer gyémánt – Boldogság

A herkimer segít emlékezni arra, hogy spirituális lények vagyunk egy emberi tapasztalással. Ösztönönöz,  hogy optimista, pozitív szemlélettel éljünk.

Csakra: korona

5. Tanzanit  – 8. Csakra

A tanzanit aktíválja a nyolcadik csakrát a finom kozmikus rezgések befogadásához.

Csakra: nyolcadik (a fej fölött)

6. Zafír – Belső Mester

A zafír elkísér mély belső lényünkbe a belső mesterünkhöz és vezetőnkhöz.

Csakra: harmadik szem

7. Gránát – Isteni szikra

A gránát kitisztítja azon mintákat a gerinc aljából, melyek gátolnak abban, hogy kifejezésre juttassuk a belső isteni szikránkat, ezáltal felgyorsítja fejlődésünket.

Csakra: gyökér

8. Dioptáz – Megbocsájtás

A dioptáz az elengedés és új kezdetek kristálya. Segíti a megújulást és a szív ébredését.

Csakra: szív

9. Malachit – A Földben való bizalom

Arra tanít a malachit, hogy megbízzunk a Földben és a teremtés ciklusaiban. Üzenete: bízz magadban és az életben – engedj teret az ismeretlennek és a váratlannak.

Csakra: gyökér

10. Zöld turmalin –  A Lélek Álma

A zöld turmalin segít a szívünkbe bejutni és emlékezni a lélekfeladatunkra, melyet a mélyben táplálunk. Nyitottságra ösztönöz és arra, hogy bízzunk a szeretet rezgésében.

Csakra: szív

11. Hematit – Erős és egészséges

A hematit segít magunkat leföldelni és saját erőterünk kijelölésére ösztönöz. Arra tanít, hogy tiszteljük és tápláljuk testünket is.

Csakra: gyökér

12. Moldavit – Kvantum ugrás

A moldavit kitágítja határainkat és megnyitja elménket az új tapasztalások és végtelen lehetőségek irányába.

Csakra: gyökér

+1 Lápisz lazuli – Belső Fény Vezető

A lápisz emlékeztet, hogy mi vagyunk a saját sorsunk mesterei. Segít bízni a jövőben, ahol társ teremtőként megalkotjuk valóságunkat.

Csakra: harmadik szem.

 

Kristály összegzés 2014-re

Érdekes megfigyelni, hogy az év első felében a kék és lila színekben pompázó gyorsabb rezgésű kristályok segítenek minket még magasabbra emelkedni, tágítani határainkat a magasabb csakrák aktíválásával, és egyben egyre mélyebb rétegeit felfedezni a tudatosságunknak.  Az év második felében a zöld kristályoknak, így a szív a központi téma. Nagyobb figyelmet kell majd fordítanunk fizikai létünkre, még nagyobbra tárni szívünk kapuját, hogy lehorgonyozzuk szívünkbe és egész lényünkbe az égi tanításokat.

A kristályok arra ösztönöznek, hogy multidimenzionális lényként öleljük magunkhoz minden aspektusunkat, oldjunk fel minden fájdalmat és szárnyaljunk szabadon kinyilvánítva belső fényünket!

Kívánom, hogy a kristályok és a Kristály Felettes Ének, vagy másképp kristály mesterek mindenki legjavát szolgálják!

Szeretetettel és Fénnyel,

Andrea

Share This